Onze arrangementen

WIJ ZIJN OPEN MET AANGEPASTE MAATREGELEN I.V.M. CORONA.

Bekijk hier de aanbod verschillende arrangementen welke wij nauwkeurig voor u hebben samengeteld.

 

Deze herfst genieten met 15 % korting op uw verblijf!!

Wij hebben nu een geweldige aanbieding voor u!!! Heerlijk genieten van de natuur! Ontdek de vele wandel- en fietsroutes! Boek nu uw verblijf tot 1 december met 15 % korting!! Gebruik bij uw reservering de kortingscode HERFSTDEAL2020.

Bekijk dit arrangement

2-daags arrangement Duinzicht voor €89,- p.p. !

* 1 overnachting voor 2 personen. * Ontbijt op bed of in het restaurant voor 2 personen * 3 gangen diner op de kamer of in het restaurant. * Eén uur sup- of fietshuur. * Parkeergelegenheid direct aan het strand.

Bekijk dit arrangement

2-daags arrangement Meerzicht voor €104,- p.p. !

* 1 overnachting voor 2 personen * Ontbijt op bed of in het restaurant voor 2 personen * 3 gangen diner op de kamer of in het restaurant * Een uur sup- of fietshuur * Parkeergelegenheid direct aan het strand.

Bekijk dit arrangement

3-daags arrangement Duinzicht voor €169,- p.p. !

* 2 overnachtingen voor 2 personen * Ontbijt op bed of in het restaurant voor 2 personen * 3 gangen diner op de kamer of in het restaurant * Een uur sup- of fietshuur * Parkeergelegenheid direct aan het strand.

Bekijk dit arrangement

3-daags arrangement Meerzicht voor €184,- p.p. !

* 2 overnachtingen voor 2 personen * Ontbijt op bed of in het restaurant voor 2 personen (2x) * 3 gangen diner op de kamer of in het restaurant (2x) * Een uur sup- of fietshuur * Parkeergelegenheid direct aan het strand.

Bekijk dit arrangement