Werkt u in de buurt van de Europoort / Maasvlakte?

Zakelijk en plezier combineren? Bij ons kan dat!!

Door de unieke ligging van Beach Hotel & Lodges Oostvoorne dé idelae locatie voor u zakelijke overnachtig. Heerlijk aan het Oostvoornse Meer en toch dichtbij de A15 richting de Europoort, Maasvlakte en Rotterdam. 

U kunt gratis parkeren voor de deur. En bieden wij u gratis Wifi aan.

Bij al uw zakelijke reserveringen bieden wij u persoonlijke service. Wij werken samen met Brunotti Beachclub. Zij verzorgen graag voor u teambuildinguitjes, vergader-arrangementen, uw lunch of diner.

Overnachten

Als zakelijke gast wilt u na een enerverende werkdag tot rust komen. Wij bieden u een ontspannen verblijf aan in ons gemoedelijke Beachhotel, waarbij de medewerkers zorgen dat u zich thuis voelt.

Wij bieden de mogelijkheid dat u al vanaf 6.00 kunt ontbijten. Indien gewenst kunnen we voor u een lunchpakket verzorgen.

Later inchecken dan 20.00 uur? Geen probleem! Wij beschikken over een mobiel sleutelsysteem, waarmee u elk moment met u telefoon het hotel en uw kamer kan betreden.

Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden

 

Vraag informatie aan

Locatie en Diensten

In samenwerking met het inpandige restaurant Brunotti Beachclub verzorgen wij voor uw bijeenkomst, lunch of diner.

Beachcenter heeft de geschikte locatie en de faciliteiten. In een sfeervolle omgeving, dichtbij de A15 en het kloppende industrieële hart van Roterdam de Maasvlakte, Europoort in het recreatie gebied het Oostvoornse meer te Oostvoorne.

Door onze kleinschaligheid bieden we bij al uw zakelijke reserveringen een persoonlijke service. Van het inplannen van uw overnachtingen tot het organiseren van uw bijeenkomst, zakelijke lunch of diner. Als zakelijke gast wilt u na een enerverende werkdag tot rust komen. Wij bieden u een ontspannen verblijf aan in onze gemoedelijke 3-sterren accomodaties, waarbij onze medewerkers zorgen dat u zich thuis voelt.

Faciliteiten en Extra's

Beach Hotel & Lodges beschikt over verschillende faciliteiten.

In het restaurant Brunotti Beachclub kunt u terecht voor een drankje en een heerlijk hapje eten. Zij hebben een heerlijk, zonnig terras met uizicht over het Oostvoornse Meer,

Naast het restaurant bevindt zich een echte Beach-shop met mooie kleding, strandartikelen, zwemkleding en alles om te gaan surfen.

Wilt u gaan windsurfen,suppen of mountenbiken? Dit is allemaal te huur.

Natuurlijk kunt u gebruiken maken van alle faciliteiten, zoals gratis parkeren en gratis Wifi in de gehele hotel.. Vanaf 6 uur ’s ochtends bieden wij het ontbijtbuffet aan en indien gewenst kunnen we voor u een lunchpakket verzorgen en/of ontbijt op de kamer.

Later inchecken dan 20:00 uur? Geen probleem. Als u dit bij uw boeking vermeldt, zorgen wij dat u wordt ontvangen.

Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden

Neem Contact Op