Beste prijsgarantie

Het Oostvoornse Meer

 

Het Oostvoornse Meer, heeft een oppervlakte van zo’n 3 km² en is wel 40 meter diep, een waar paradijs voor de waterliefhebber.

Alles is mogelijk. Suppen, windsurfen, kitesurfen en de nieuwe hype ‘wingsurf foilen’. Deze nieuwe sport is een combinatie tussen windsurfen, kite en golfsurfen.

Nog niet bekend met deze actieve watersporten?

Brunotti Beachclub staat klaar om u de fijne kneepjes van de sport te leren. Ook is al het materiaal te huur.

www.brunottibeachclub.com

 

Niet alleen boven water, ook onder water is van alles te beleven. In het Oostvoornse meer is van alles te zien. Door het zoet/zoute water is het zicht goed om de schatten van het Oostvoornse Meer te ontdekken.

 

Ook vissers kunnen hun geluk op!

Het Oostvoornse Meer is hét meer voor diegene die forel wil vangen op groot water. Het water is uniek in Nederland en zelfs in Europa!

In het meer wordt o.a. gevist op tarbot, regenboog-forellen, bruine forellen en saiblingen. (Let op vergunning plichtig)

 

Voor de actieve fietser ligt er rond het Oostvoornse Meer de 11.2 km lange MTB route.

Een uniek route die bijna geheel onverhard is en heeft als ondergrond klei zand en bosgrond. Het parcours is erg afwisselend. Over bijna heel de route zijn allerlei hindernissen aangelegd, variërend van jumps, drop offs, kombochten, stukje pumptrack maar ook van hout gemaakt TTF’s, zoals een wipwap. Op de Brielse Gatdam liggen rockgardens om je fietstechniek te verbeteren en in het Geuzenbos kunt u de Oerossen tegen komen.

Nog wat te spannend?! U hoeft niet over de hindernissen heen, u kunt er overal gewoon langs fietsen. Zo is het parcours geschikt voor de gevorderde biker en voor beginners.