Beste prijsgarantie

Huisregels

 

Om maximaal te genieten van uw verblijf, vragen wij een paar minuutjes om de informatie en huisregels door te lezen.

 

 

Roken is niet toegestaan

Roken is in het gehele hotel en Lodges absoluut niet toegestaan. Ook is niet toegestaan om een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken.

 

Roken in een hotelkamer of Lodge resulteert in een sanctie van €180,- aan schoonmaakkosten. Wanneer het brandalarm geactiveerd wordt door roken op de kamer, volgt automatisch verwijdering uit het hotel of uw Lodge.

 

Cameratoezicht

Op diverse plaatsen binnen het gebouw hangen camera’s. Een ieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

 

Aansprakelijkheid

Beach Hotel & Lodges kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde, verloren en/of gestolen voorwerpen of goederen.

 

Gebruik van apparatuur in uw accommodatie

Het gebruik van apparatuur, anders dan in de accommodatie gebruikelijk is, zoals gasbranders, kaarsen en/of theelichtjes, elektrische kookstelletjes ect. is niet toegestaan.

 

Natte zwemkleding/surf- en duikpakken

Gelieve niet in natte zwemkleding/surf- en duikpakken het hotel betreden.

 

Alcohol/drugsmisbruik

Handel in en gebruik van (soft) drugs zijn verboden! Beach Hotel & Lodges hanteert hierbij een zero tolerantie beleid. Bij constatering dient u gelijk het hotel te verlaten, zonder restitutie van de betaalde kosten.

 

Overlast

Overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook, is niet toegestaan.

 

Barbecueën

  • Barbecueën is alleen toegestaan op het gras
  • Neem voortijdig veiligheidsmaatregelen (water, zand etc)
  • Bewaar voldoende afstand tussen barbecue en accommodatie
  • De barbecue niet op de terrastafel of een houten veranda plaatsen

 

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het management van Beachhotel Oostvoorne.