Beste Prijs Garantie
 — 

Op de fiets

 

Fiets langs de bekende Nederlandse stranden, bollenvelden en oud veenlandschap met weidse polders, riviertjes en prachtige watersportmeren.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden om te fietsen op Voorne-Putten en evenveel aanbieders van routes. Neemt u zelf eens een kijkje op internet (www.fietsroute.nl) of bij de plaatselijke VVV of en u vindt altijd wel een route die bij u past.

 

Speciaal voor kinderen, themaroutes, routes met een app waarbij u onderweg van alles wordt verteld, maar ook routes voor de geoefende lange afstand fietser of mountainbiker.

 

Kom zelf op de fiets of huur een fiets in Oostvoorne bij Van der Velden.

Bekijk website

 

Liever niet op de fiets, huur een E-Chopper!

Ook kunt u Voorne-Putten verkennen op een stoere, geruisloze E-chopper. Deze E-Chopper kunt u huren in Rockanje en het hele eiland mee ontdekken. De E-Choppers worden te huur aangeboden door On wheels en kunt u ophalen bij Bike Sport Centre.

 

Bike Sport Centre Steven Zoon

Raadhuislaan 12, 3235 AP Rockanje

Telefoon: 0181 401 326

 

Onze tip: neem bij het samenstellen van uw fietsroute zeker ook een moment om één van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Voorne vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van uw vakantie op Voorne.